isten hozott Sára!

2019.01.01. 14:08

Idén Pápán született meg az első Veszprém megyei baba

Kedden hajnal 1 órakor született meg 2019 első kisbabája Veszprém megyében. Az első újszülött idén a pápai kórházban látta meg a napvilágot.

Laskovics Márió

Nusser-Jákli Kitti és kislánya, Sára Fotó: Laskovics Márió

Nusser Sára január elsején 1.00-kor 3200 grammal és 54 centiméterrel, természetes úton született a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben. Az édesanya és az újszülött is jól vannak.

Nusser-Jákli Kitti és kislánya, Sára Fotó: Laskovics Márió/Napló

Nusser-Jákli Kitti, a kislány anyukája a Naplónak nyilatkozva elmondta, Sára a terhesség 40. hetében jött világra, a szülésen a „hősiesen helytállt” édesapa mellett Kitti keresztanyja is bent tartózkodott. A kislány az első gyermek a nyárádi családban.

Az édesanya a névválasztás kapcsán elárulta, fontos volt az egész család számára, hogy egyszerű, hagyományos neve legyen a gyermeknek. Mint beszámolt róla, leírhatatlanul jó érzés volt először megfogni a kisdedet a szülőágyon, „hirtelen megváltozott a világ”.

Délelőtt 11 óráig a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház három újszülött jött világra, az ajkai Magyar Imre Kórházban addig nem történt születés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában