Kiváló csapatmunka és összefogás

2019.03.06. 07:00

Sikeres évet zárt a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete

A VSZC Jendrassik-Venesz Szakgimnázium konferenciatermében rendezte éves közgyűlését a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete.

Juhász-Léhi István

Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

Márfi Gyula érsek arról beszélt a közgyűlés előtt lapunknak, hogy az egyesület hasznos tevékenységet folytat, ő maga is több programján részt vesz (és vett), elég csak a hagyományos karácsonyi ajándékosztásokra gondolni. A fiataloknak segítenek, ezért támogatom a munkájukat, tette hozzá.

Molnár Roland nagyon sikeresnek értékelte egyesületük tavalyi évét Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

A közgyűlésen egyperces néma felállással emlékeztek meg Eszes Gábor alelnökről, majd következtek az elnöki és pénzügyi beszámolók és a napirendi pontok. Természetesen szó esett a tavalyi esztendőről és az idei tervekről, de két alelnöki tag is jelölésre került. Molnár Roland elnök azt emelte ki, hogy rengeteg rendezvényük lesz 2019-ben, és ahogy fogalmazott, szép évre számít; elég csak a Ki mit tud?-ra, a jótékonysági húsvéti akcióra gondolni.

A tavalyi évet nagyon sikeresnek értékelte az elnök, aki az egyesületen belüli kiváló csapatmunkának és összefogásnak tudja be mindezt.

- Idén is megszervezzük az immár szokásos rendezvényeinket, így a családi egészség-, környezetvédelmi és sportnapot is, amit megfűszerezünk egy Bogrács és fakanál elnevezésű jótékonysági főzőversennyel és egy mulatsággal, amelynek teljes bevételét természetesen a hátrányos helyzetű gyermekek kapják majd meg – mondta Molnár Roland, aki kérdésre válaszolva elárulta azt is, hogy 2018-ban közel ezer diákot tudtak támogatni. Hozzátette, ugyan még az év elején járunk, ám már kiosztottak több mint egymillió forint támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában