a legújabb trendek

2019.05.28. 16:00

Bútoripari szakmai napot tartottak Pápán

A Meister-Holz Kft. családi vállalkozásként egyedi tervek alapján készíti bútorait, bútorlapszabászattal és bútoripari szerelvények forgalmazásával foglalkozik. Múlt pénteken szervezték meg III. Bútoros szakmai napjukat, amelyen közel százan vettek részt.

Laskovics Márió

Nagy József tulajdonos ügyvezető lányaival, Beátával és Szilviával

Fotó: Laskovics Márió

Harmadik alkalommal szervezte meg bútoros szakmai napját az 1992 óta családi vállalkozásként működő Meister-Holz Kft. bútorgyártó cég, nyolc, Magyarországon vezető pozícióban álló beszállító partnercége részvételével. Nagy Beáta ügyvezető beszámolt róla, hogy a kétévente, a bútoripari szakma jeles képviselőinek meghívásával megrendezett eseményen közel száz főt láttak vendégül. A köszöntőket követően a meghívott beszállító partnerek bemutatót tartottak, illetve három cég prezentációban ismertette új termékeit többek között a beépíthető konyhai készülékek vagy a bútorlapok területén. Kötetlen beszélgetés, a kiállított termékek megtekintése után ebéd és értékes nyeremények kisorsolásával megvalósult tombolasorsolás zárta a programot.

Nagy József tulajdonos ügyvezető lányaival, Beátával és Szilviával
Fotó: Laskovics Márió

Az ügyvezető megjegyezte, néhány éve a bútoriparban erőteljes jelentős fellendülés tapasztalható. Az asztalosok sok rendelésállománnyal rendelkeznek. Közben átalakultak a vevői igények, és manapság már minőségi termékeket keresnek az emberek, modern vasalatrendszerekkel, dizájnos megoldásokkal. Az ár nem minden esetben a legfontosabb a választásnál.

Mivel rengeteg lehetőség van, ezért a szakmai napot azzal a célzattal szervezték meg, hogy az asztalosokat tájékoztassák az új irányvonalakról, legfrissebb fejlesztésekről, trendekről, hogy a megrendelők részéről felmerülő igényeket maximálisan ki tudják elégíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában