hozzáértés, együttműködés

2019.06.23. 16:13

Bemutatkozott a Fidesz-KDNP tapolcai polgármester-jelöltje

A sajtónak pénteken mutatkozott be a Fidesz-KDNP helyi polgármester jelöltje, Bognár Róbert.

Tóth B. Zsuzsa

Mezőssy Zoltán, Bognár Róbert és Fenyvesi Zoltán a Malom-tó partján.

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A tájékoztatón Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő elmondta, hogy a helyi szervezetben tisztújítás történt és javaslatot tettek a polgármester személyére is az országos választmány számára Bognár Róbert személyében.

– Tapolcát újra méltó helyére kell emelni a megye térképén. Ehhez változás kell, hogy megfelelő településfejlesztési ismerettel, vezetői tapasztalattal és kapcsolati tőkével, a kormány támogatásával szolgáljuk az itt élők érdekeit. A város újabb öt éves semmittevést, helyben járást nem bír ki. Új polgármesterrel, hozzáértéssel, együttműködéssel, csatározásoktól mentes közéleti munkával lehet csak a fejlődést biztosítani – mondta Fenyvesi Zoltán.

Mezőssy Zoltán, Bognár Róbert és Fenyvesi Zoltán a Malom-tó partján.
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Bognár Róbert elmondta, hogy 41 éve született Tapolcán, szülei, nagyszülei szintén a városban éltek. Ő ugyancsak itt nőtt fel, a városban tanult. Kereskedelmi szakirányt végzett, majd az egykori Károly Róbert Főiskolán végzett gazdasági mérnökként. Gazdasági agrármérnöki diplomát szerzett a gödöllői egyetemen, regionális gazdasági szakirányon. Jelenleg a doktori cím megszerzésén dolgozik. Időközben foglalkozott vállalkozásfinanszírozással, dolgozott pénzügyi osztályon, pillanatnyilag agrárszakértőként tevékenykedik.

– A tapolcaiak keményen dolgoznak, sokat tesznek a családjukért és a városért is. Patinás város, amely jelentős fejlődés előtt állhat a jövőben. Amint Takáts Gizella tanárnő mondta nekem, az élet egy szolgálat. Úgy érzem, a városvezetés nem különben. Nekem Tapolca az első – szögezte le Bognár Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában