játék

2019.06.22. 07:00

Sorsoltunk a receptbeküldők között

A Mediaworks megyei napilapjainak új, idén ősszel megjelenő szakácskönyvében olvasóink receptjeire építünk. Több mint 1800 recept érkezett be a felhívásra.

Prohászka Béla és kislánya húzta ki a szerencsés nyertesek nevét Fotó: Felföldi Enikő

A beküldők között értékes tárgynyereményeket sorsoltunk ki pénteken a Mediaworks békéscsabai szerkesztőségében, a neveket Prohászka Bé-la, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke, a könyv lektora és kislánya, Andrea húzta ki.

Mikrohullámú sütőt nyert Horváth Szabina (Esztergály- horváti) és özvegy Kátai Jenőné (Jászalsószentgyörgy), kávéfőzőt Gondek Károlyné (Kaposvár) és Kiss Katalin (Gyula). A nyeremények átadásáról értesítjük a szerencséseket.

– Olyan színes, ételfotókkal gazdagon illusztrált albumot állítunk össze, amely felöleli a Kárpát-medencében élő magyarság gasztronómiájának ízvilágát, másrészt a hazánkban élő nemzetiségek sajátos ételeit – hangsúlyozta Prohászka Béla.

Prohászka Béla és kislánya húzta ki a szerencsés nyertesek nevét
Fotó: Felföldi Enikő

– Az ételek egy részét olvasóinkkal közösen készítjük el szakács- és cukrászkollégáimmal. Aki majd az albumban megjelentek szerint alkotja meg otthon az adott ételt, azt kell kapnia, amit a recept ígér, a fotó mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában