színes programok

2019.07.12. 07:00

Aerobik és hattyútánc a pálkövei strandon

A pálkövei strandon egészségnapra vártak minden korosztályt. Az egész napos programsorozatra még vidékről is sokan érkeztek.

Tóth B. Zsuzsa

Katus Attila mindenkit megmozgatott a pálkövei strandon rendezett egészségnapon Fotó: művelődési ház

Kora reggel indult a pecaverseny, az első helyezést Tavali Péter érte el 7,1 kilogrammos eredménnyel. Délelőtt rendezték a gyerekek aszfaltrajzversenyét, majd Horváth Dezső polgármester köszöntője után ebédre hívtak mindenkit.

Délután a nap vendége volt Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló, aki aerobikra várta a mozogni vágyókat, majd a helyes életmóddal kapcsolatos tanácsokkal látta el az érdeklődőket. A Zumbaikrek fergeteges műsorral várták a még mindig mozogni vágyó kitartókat.

Katus Attila mindenkit megmozgatott a pálkövei strandon rendezett
egészségnapon Fotó: művelődési ház

Közben a gyerekek homokvárépítő versenyen vettek részt, elkezdődött a bocsa- és a lengőtekeverseny is. Volt arcfestés, csillámtetoválás és légvár. Bemutatót tartottak a rendőrök és a Kővágóörsi Önkéntes Tűzoltók. Az érdeklődők megnézhették és felpróbálhatták a technikai eszközöket, beülhettek a gépkocsikba.

A kővágóörsi Hattyú fiúk mulatságos, laza hattyútánccal örvendeztették meg a jelenlévőket. Közben megérkezett Rudi bohóc, este pedig a Pálköve Beach Band műsorával zárult a nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában