kiemelkedő munkát végeznek

2019.08.08. 11:00

Kitüntetéseket is átadtak a Veszprém megyei mozgássérültek napján

A rendezvényt 21. alkalommal szervezte meg a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesülete, a programnak harmadszor adott otthont a balatonakarattyai Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központja, vagyis a honvédüdülő.

Marton Attila

Az egyesület elismerését Goórné Majoros Gertrúd és Piros Ottó vehette át

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Hegedűs Józsefné, a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesületének elnöke megnyitójában elmondta, a mozgássérültek napjának egyik célja, hogy a térségben élő sorstársak találkozzanak egymással. Hozzátette, idén ez a negyedik nagy rendezvénye az egyesületnek.

Az egyesület elismerését Goórné Majoros Gertrúd és Piros Ottó vehette át
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A programban átadták a Veszprém megye mozgássérültjeiért elnevezésű kitüntetést, amelyet azoknak ítél oda a mozgássérültek egyesületének vezetése, akik a sérült emberekért és a szervezetért kiemelkedő munkát végeznek. Az elismerést idén Piros Ottó ezredes, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjának parancsnoka és Goórné Majoros Gertrúd, a honvédüdülő rendezvényszervező részlegének vezetője vehette át. Az egyesület elnöke köszönetet mondott több évtizedes munkájáért Horváth Jenőnek, a berhidai csoport leköszönt vezetőjének.

A rendezvényre Veszprém megye különböző településeiről közel 150-en érkeztek. Az egész napos programban kötetlen beszélgetés, strandolás és közös ebéd szerepelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában