augusztus 20.

2019.08.18. 15:29

Megyénk jeles személyiségeit tüntették ki az állami ünnepen

Az augusztus 20-i ünnep alkalmából Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kitüntetéseket adott át Budapesten.

Balla Emőke

Budapest, 2019. augusztus 16. Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere (b2) és Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára (b) az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából a Pesti Vigadó dísztermében tartott ünnepségen és az állami kitüntetések átadásán 2019. augusztus 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Fejes Lászlóné Utasi Anett, a Pannon Egyetem Mérnöki Kara Környezetmérnöki Intézetének egyetemi docense, Duális Képzési Központjának vezetője és Sulyok Márta Judit, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara Turizmus Intézeti Tanszékének egyetemi adjunktusa, a Balatoni Turisztikai Kutatóintézet vezetője.

Az amatőr színjátszás, vers-és prózamondás, bábjátszás, kórus-és zeneművészet, képző-, fotó-, film-, videó-művészet, táncművészet, valamint a hagyományőrzés, a tárgyalkotó és előadó népművészet területén elért kimagasló művészeti munka elismeréseként Csokonai Vitéz Mihály-díjban részesült az ösküi Forrás Népdalkör és Citeraegyüttes.

A levéltárosi szakterületen végzett kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Pauler Gyula-díjat kapott Hermann István, a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltára főlevéltárosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában