nem akarta kifizetni az édességet sem

2019.10.05. 07:00

Meglökte, kővel dobálta a pápai szupermarket biztonsági őreit

Vádat emelt a Pápai Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának és garázdaság vétsége miatt egy 22 éves férfival szemben, aki 2017 novemberében kábítószert fogyasztott, idén februárban pedig egy pápai nagyáruház biztonsági őreire támadt – közölte Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivő.

Kovács Erika

A vádirat szerint a férfi 2017 novemberében többféle hatóanyagot tartalmazó kábítószereket fogyasztott és igazoltatásakor további, saját fogyasztásra szánt, csekély mennyiségű marihuána is előkerült a kabátja zsebéből.

Idén februárban pedig édességeket evett az egyik pápai szupermarketben és fizetés nélkül akart távozni. A bolt két biztonsági őre, egy férfi és egy nő ezt észrevette, mire az illető erőszakosan viselkedett velük, a férfit szidalmazni, fenyegetni kezdte, a kolléganőjét többször ököllel arcon akarta ütni, de a nő elhajolt az ütések elől. A férfi biztonsági őr mobiltelefonjáról hívta a rendőrséget. Az illető kiütötte a kezéből a telefont, majd ellökte az őrt. A férfi ezek után az út túloldaláról kiabált és köveket dobált a biztonsági őrök felé.

Az ügyészség indítványozta, hogy a Pápai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével hozzon büntetővégzést, amelyben az illetővel szemben próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában