Felelősségteljes, áldozatkész munka

2019.11.12. 07:00

A segítségre szorulókért dolgozóknak mondtak köszönetet Várpalotán

A szociális munka napja alkalmából tartottak városi ünnepséget a Thury-várban hétfőn. A közösség, a társadalom megbecsülését fejezik ki a szociális területen dolgozók áldozatos munkájáért.

Szabó Péter Dániel

Katona Csaba alpolgármester gratulál Vécsei Zsuzsannának, a várpalotai Bóbita-ház vezetőjének az ünnepségen

Fotó: Szabó Péter Dániel

Minden év november 12-én az elesettekért, kirekesztettekért, támogatásra és segítségre szorulókért dolgozó szakembereknek mondunk köszönetet, akik felelősségteljesen, áldozatkészen és nagy szakmai alázattal végzik munkájukat – mondta el a városi ünnepségen Katona Csaba, Várpalota alpolgármestere.

– Az életben nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat nagy szeretettel – idézte Teréz anya gondolatait köszöntőjében Katona Csaba, aki, mint mondta, alpolgármesterként tíz éve követi nyomon a szociális ágazatban dolgozók önfeláldozó munkáját.

Az ünnepségen a hagyományoknak megfelelően elismeréseket is átadtak a szociális szférában dolgozóknak. A szociális munka napja alkalmából Várpalota város önkormányzati képviselő-testülete Molnár Mária-díj kitüntetést adományozott Szücs Zoltánné, a Gyermekjóléti Szolgálat volt vezetője részére példamutató hivatástudattal, töretlen kitartással és magas színvonalon végzett munkája, több évtizeden keresztül végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként.

Katona Csaba alpolgármester gratulál Vécsei Zsuzsannának, a várpalotai Bóbita-ház vezetőjének az ünnepségen Fotó: Szabó Péter Dániel

Elismerő oklevelet vehetett át Katona Csaba alpolgármestertől Almsteierné Szabó Anita, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársa, Bodnárné Regenye Veronika, a Szépkorúak Otthonának gondozónője, Csere-Bogdány Valéria, a Család- és Gyermekjóléti Központ legrégebbi dolgozóinak egyike, Gáspár Istvánné, a Családok Átmeneti Otthonának gondozónője és Gergelicsné Szemes Helga, a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársa.

Szintén oklevelet vehetett át Haddadi Aldjia, a Hajléktalan Szálló munkatársa, Herter Mariann, a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársa, Ivánfai Balázs, a Hajléktalanszálló munkatársa, Jéger Éva Gabriella, a Házi Segítségnyújtás munkatársa, Kovács Katalin, a Fekete Gyémánt Foglalkoztató Klub munkatársa.

Katona Csaba gratulációját fogadhatta még Nagy Gáborné, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársa, Somogyiné Marton Nikoletta, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársa, Stéger Györgyné és Újvári Józsefné, a Házi Segítségnyújtás munkatársa, Vécsei Zsuzsanna, a Bóbita-ház vezetője és Zsigri Erzsébet, a Szépkorúak Otthona gondozónője.

A Thury-várban tartott ünnepségen a Crystal Fitness SE produkcióját tekinthették meg a meghívottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában