önök szavaztak

2019.11.11. 11:00

Így vélekednek olvasóink a biztosítójukról

November elején közzétették a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás jövő évi díjait, amely az év végén lejáró szerződéseket érinti.

Azoknak az autósoknak, akik a biztosítóváltás mellett döntenek, legkésőbb december 1-jéig kell eljuttatniuk felmondásukat biztosítójukhoz, közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz). A szövetség rámutatott, míg öt éve még a kampányidőszakban az összes gépjármű-tulajdonos kétharmada köthette újra szerződését korábbi társaságánál vagy válthatott kedvezőbb ajánlatra, tavaly már csak negyede. Múlt heti szavazásunk is ehhez kapcsolódott, arra voltunk kíváncsiak olvasóink vált e biztosítót idén.

 

A voksolók nagy része, negyvenöt százaléka elégedett a jelenlegi biztosítójával és nem vált társaságot. Huszonöt százalékuk szerint lenne mit fejleszteni a meglévőn, de jobb ajánlatot nem kapott, így maradnak a meglévő helyen. Huszonegy százaléknak nincsen autója, így nem is érinti a téma és mindössze kilenc százalék szavazott úgy, hogy elégedetlen a biztosítóval, ezért mindenképpen váltani fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában