Elismerték a fiatal tehetségeket

2019.12.16. 18:45

Díjazták a legjobb diáksportolókat és edzőiket

Jó tanuló–jó sportoló gálán tehetséges fiatalokat mind egyéniben, mind csapatban edzőikkel együtt díjazták a sportcsarnokban a közelmúltban.

Borsos Renáta

Jó tanuló–jó sportoló gálán tehetséges fiatalokat mind egyéniben, mind csapatban edzőikkel együtt díjazták

A diákok kitüntetései az Országos Diákolimpián elért sikerek mellett, a jó tanulmányi eredményekért is szóltak.

A gálán Jákli Péter sportszervező köszöntötte a megjelent sportolókat, hozzátartozóikat és felkérte a Sportváros Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját Geri Gyulát, hogy nyissa meg a rendezvényt. Az ügyvezető igazgató a sportolók elért eredményei mellett, a több éves kitartó munkájukat méltatta. Kiemelte a felkészítő tanárok, edzők, szülők áldozatos erőfeszítéseit, melyek mind hozzájárultak a gyerekek sportsikereihez.

A délután további részében Bujtor Balázs, Ajka Város Önkormányzata Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, Ajka sokszínű sport tevékenységi lehetőségeit helyezte fókuszba. A fiatalok egyre többféle sportolási lehetőség közül választhatnak. Ahhoz, hogy a gyermekek versenysportolókká váljanak szükséges a sport szeretete, motiváció, támogató családi háttér, egy jó edző, és szerencse.

A díjkiosztó alkalmával Geri Gyula és Kovács Zsolt a Városi Diáksport Bizottság elnöke az országos diákolimpiákon, szakszövetségi versenyeken, országos bajnokságon kiemelkedő helyezést elért legjobb tanulók, legjobb csapatok elismeréseit adták át a kitüntetetteknek.

Ajka Város „Jó tanulója-jó sportolója” 2018-2019. tanévben 25 diákot( Mayer Luca, Monostori Noel, Gaál Zsóka, Kiss Csenge, Reicher Dorka, Mátyás Gergő, Rauch Rebeka, Longhi Elizabeth, Koncz Áron, Tróbert Flóra, Somogy Bence, Erdélyi Virág, Szlotta Blanka, Samu Barbara, Szkurszky Míra, Illés Vivien, Péter Nóra, Keresztes Adél, Csanádi Zara, Illés Viktória, Bencze Barbara, Fischl Kinga, Dobay Viktória, Szikora Fanni, Kovács Bíborka) ért az a megtiszteltetés, hogy egyéniben a díj büszke birtokosaként, szívből örülhetett.

A csapatelismerésnek az Ajkai Óriások, Kézilabda: KK Ajka lány, KK Ajka fiú, Ajkai Trampolin SE, Labdarúgás: FC Ajka, Röplabda: Röpisuli SE, Kosárlabda, Vizilabda csapat tagjai örülhettek. Ezek az eredmények természetesen nem jöhettek volna létre a felkészítő edzők, testnevelők odaadó munkája nélkül.

Jó tanuló–jó sportoló gálán tehetséges fiatalokat mind egyéniben, mind csapatban edzőikkel együtt díjazták

A legeredményesebb edző elismerésben Bujna Lilla, Farkas András, Király Csaba, Ughy Zoltán, Takács Miklós, Csonkáné Krützner Márta, Krütznerné Vida Veronika, Vetró-Barna László, Kajtár János, Pad Ágoston, Somlóvári Dániel, Fazakas Tamás, Monostori József, Horváth Tibor részesültek.

A rendezvényt az Ajkai Aerobik SE és a Forma Fitt SE bemutatója színesítette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában