A Vadvirág Óvodát támogatják

2019.12.11. 11:00

Jótékony célt szolgált a remekül sikerült vinári bál

Több mint 370 ezer forint gyűlt össze a vinári és a marcalgergelyi önkormányzat által fenntartott Vadvirág Óvoda támogatására szervezett jótékonysági bálon.

Polgár Tibor

Horváth Csaba (jobbra) a bál tombolasorsolásának fődíjával, egy új televízióval, és a szerencsés nyertessel

Fotó: Polgár Tibor/Napló

A nemes célt szolgáló rendezvényre sokan ellátogattak a vinári művelődési házba. Az összejövetel a Nemesszalóki Napközi Otthonos Óvoda tagintézményeként működő, Marcalgergelyiben található Vadvirág Óvodába járó gyerekek fellépésével kezdődött, majd Tormási Attila operettműsora és a Music Mix nevű zenés formáció produkciója szórakoztatta a közönséget. A mulatságon ifj. Birkás István húzta a talpalávalót. Horváth Csaba, Vinár polgármestere köszöntőjében kiemelte az immár ötödik alkalommal megszervezett jótékonysági bált övező széles körű összefogást, és a sok önzetlen támogatót. Mint mondta, a szűkös anyagi lehetőségekkel rendelkező óvodának minden forint nagy segítséget jelent. Végül a tombolasorsolással is színesített bál során csaknem 372 ezer forint gyűlt össze a Vadvirág Óvoda javára.

Horváth Csaba (jobbra) a bál tombolasorsolásának fődíjával, egy új televízióval és a szerencsés nyertessel Fotó: Polgár Tibor/Napló

A jótékonysági bál napján egy másik közösségi programra is várták Vináron a lakosságot: az egészségtudatosság erősítése céljából családi sportnapot tartottak többek között játékos sorversenyekkel és egészséges ételek kóstolójával. A pályázati forrás segítségével megvalósított, Sportol a család elnevezésű rendezvény fődíja egy kerékpár volt, emellett pedig ajándékutalványokat sorsoltak ki a szervezők. Horváth Csaba elmondása szerint szintén remekül sikerült az önkormányzatuk idősköszöntő mulatsága, a helyi adventi programok részeként pedig december 22-én a lakossággal közösen feldíszítik a falu karácsonyfáját. Megtudtuk, Vinár első világháborús emlékművét 2020. március 31-én tervezik felavatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában