kóstoló csopakon

2019.12.10. 07:00

Tóparti borozgatás a Balaton-part legszebb strandján

Először, de nem utoljára rendeztek borkóstolást a Balaton-part egyik legszebb strandján.

Szendi Péter

A vízparti partihangulathoz a jó zene is hozzájárult

Fotó: Szendi Péter

A csopaki Grósz Pince, a Tamás Pince és a Szomszéd Kertje étterem összeállt, hogy megvendégeljék a gyönyörű időben az érdeklődőket. Ottjártunkkor a Quiet Chords zenélt, akiknek repertoárjában elsősorban a klasszikus jazz-sztenderdek, szving, bossa nova ritmusú darabok voltak hallhatóak, de műsorukban néhány mai popsláger is helyet kapott.

A vízparti partihangulathoz a jó zene is hozzájárult
Fotó: Szendi Péter

Közben a Szomszéd Kertje étterem gasztro-élményt teremtett kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Volt sült kolbász, hamburger és marhapörkölt. Természetesen a finom csopaki borok sem maradhattak el – tudtuk meg Tamás Ervintől, a rendezvény egyik szervezőjétől. Gondolván a gyerekekre is, nekik pedig házi készítésű szörpöket kínáltak.

Vendégnek hívták a Vaskapu Kastély Pincét Mohácsról, akik igazi érdekességeket hoztak magukkal. Házi készítésű sajttal és sonkával kedveskedtek boraik mellett. A pincészet hárs­levelűje és vörös cuvéjee sok vendégnek elnyerte a tetszését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában