jelentős adományt gyűjtöttek össze

2020.01.09. 16:00

A jótékonyság jegyében forraltboroztak Balatonfüreden

Egy családnak segítenek a forraltborozásnál összegyűjtött adománnyal, amit Balatonfüreden, a Vitorlás téren a közelmúltban szervezett az ottani étterem a Balatonfüred Lions Club közreműködésével.

Kovács Erika

Sokan vásároltak a kóstolójegyből a forralt bor főzésen, Balatonfüreden, hogy segítsenek a családnak

Fotó: Balatonfüred Lions Club

Dervalics Róbert és Pingiczer Szilárd Louis Amstrongot idéző, kitűnő muzsikája mellett a ragyogó időben sokan érkeztek a már hagyományos forraltborozásra a füredi mólóhoz. A kóstolójegyek felajánlásával jelentős adományt gyűjtöttek össze a szervezők.

Sokan vásároltak a kóstolójegyből a forraltbor-főzésen Balatonfüreden, hogy segítsenek a családnak Fotó: Balatonfüred Lions Club

A támogatást egy hátrányos helyzetű, többgyermekes családnak adják át a közeljövőben, akinek egyik kisgyermeke meghalt egy balesetben, és mindannyian nehéz körülmények között élnek.

A Lions jótékonysági gyűjtését a nehéz helyzetű család javára tovább folytatják a január 18-i, Vince-napi borünnepen, és február 14-én, a „Vakvacsorán” is, amikor a Vitorlás étteremben átadják a családnak az összegyűjtött adományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában