Helyi közélet

2020.01.14. 16:00

Köszönetet mondtak a Probio dolgozóinak Füreden

A város idegenforgalmi vonzereje, amelyben meghatározó Balatonfüred kivételes tisztasága, rendezettsége nagymértékben köszönhető a Probio Zrt. dolgozóinak is, így vélekedett Olti Ferenc, a balatonfüredi Zsidó Kiválóságok Háza vezetője, aki munkatársaival együtt újévi vendégségre hívta meg a település üzemeltetési társaság fizikai munkát végző alkalmazottjait nemrég.

Kovács Erika

cof

Fotó: Kovács Erika/Napló

A ház vezetője köszöntőjében egyebek mellett azt is elmondta, kiemelt köszönetet érdemelnek a cég dolgozói, akik Balatonfüred tisztaságáért így a hulladék elszállításáért, az utcák takarításáért, a kertészeti munkákért, illetve a virágosításért felelnek, valamint a parkolók, a jégpálya és a strand példaértékű működtetését végzik.

Olti Ferenc, a balatonfüredi Zsinagóga vezetője munkatársaival együtt köszönte meg a Probio Zrt. fizikai dolgozóinak munkáját
Fotó: Kovács Erika/Napló

A köszöntő után Olti Ferenc ízelítőt adott a tavalyi, rendkívül gazdag programjaikból, majd a dolgozók megtekinthették a zsidó származású Nobel-díjasokat bemutató kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában