még folyik a munkavégzés

2020.01.22. 07:00

Példaértékű támogatás mellett újult meg a járda a pápai Második utcában

Mintegy 600 méter hosszan és közel 800 négyzetméter járófelületen építették újjá a járdát a Második utcában az előző év végén.

Polgár Tibor

A sikeresen megvalósított beruházást Áldozó Tamás polgármester és Bakos László, a városrész önkormányzati képviselője közösen tekintette meg a helyszínen, egyúttal tájékoztatták az érdeklődő tókerti lakosságot a járdarekonstrukció részleteiről.

Bakos László a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. által elvégzett építési munkálatokról elmondta: a Második utcában 595 méter hosszúságban újult meg a gyalogút, aminek ezáltal összesen 774 négyzetméter lett a járófelülete. A kivitelezés az Aradi utcai kereszteződésnél kezdődött, a páratlan oldalon a Nagyváradi utcáig tartott, a másik oldalon pedig egészen a Bakony-ér hídig megújult a járda. Az önkormányzati képviselő kiemelte, az október 22. és december 13. között megvalósított, példaértékű együttműködésben lezajlott építkezés során a kivitelezők mindenben az utca lakóinak segítségére voltak, például igény szerint kivezették az ereszcsatornákat, megemelték a kapubejárókat.

Áldozó Tamás megjegyezte, a Második utcában élők mindvégig támogatták a munkavégzést, a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. kollégái nagyon sok segítséget és rengeteg jó szót kaptak a kivitelezés ideje alatt. A polgármester úgy fogalmazott, egyértel­műen a bizalom jele és a munka jó minőségének elismerése, hogy habár a járdafelújítás már decemberben befejeződött, a munkavégzés még folyik az utcában, ugyanis sokan megrendelték az önkormányzati cégtől a kapubejárók újjáépítését a járdához használt térburkolóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában