Jó lehetőségek nyílnak a további fejlesztésekre

2020.02.24. 07:00

Fenyvesi Zoltán képviselő a miniszterelnökkel értékelte a választókerület elmúlt két évét

A választások félidejében Orbán Viktor miniszterelnök valamennyi választókerületi elnökkel beszélgetést folytat, értékelve az elmúlt időszakban elvégzett munkát, és számba véve a következő kétéves ciklus terveit. A miniszterelnök Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselővel is tárgyalt, a képviselő lapunknak nyilatkozott erről.

Tóth B. Zsuzsa

Orbán Viktor miniszterelnök és Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő is értékelte az választókerület elmúlt két évét, és együtt áttekintették a következő időszakra vonatkozó terveket

Forrás: Archív

Amint azt megtudtuk, mindarról szó esett, ami az elmúlt két évben a választókerületben történt.

– Beszéltünk az elmúlt két év eredményeiről, valamint arról, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a következő választást is megnyerjük. A jó hangulatú beszélgetés során a miniszterelnök biztosított arról, hogy elkötelezett ő is és a kormány is az irányban, hogy a választókerület tovább fejlődjön. Kérdezte, hogy mennyire voltak elégedettek a polgármesterek és a lakók a Magyar falu programmal.

Elmondtam, hogy nagyon jól sikerült a program, azon vagyok, hogy lehetőség szerint minden falu kapjon fejlesztési forrást. Elképzelhető, hogy nem jut mindenkinek annyi, amennyit szeretne, de valamennyi település fejlődhet – mondta Fenyvesi Zoltán.

Hozzátette, hogy Orbán Viktort tájékoztatta az útfejlesztések fontosságáról. Kérte, hogy folytassák a fejlesztéseket ebben az irányban is, hiszen a mellékutak rossz állapotban vannak, rájuk fér a javítás.

– Arról ugyancsak beszéltünk, hogy a települések számára milyen fejlesztési lehetőségeket kell biztosítani. Kiemelten fontosak lesznek a turisztikai fejlesztések Badacsonyban, a balatoni régióban és Sümegen, ahol magas a turisták száma. Az elkövetkező időszakban kiemelt figyelmet fordítunk erre a területre, és ügyelünk az önkormányzati ingatlanok állapotának javítására.

Orbán Viktor miniszterelnök és Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő is értékelte az választókerület elmúlt két évét Fotó: Archív

– Kiemelte a miniszterelnök, hogy minden együttműködés két félen áll. Mi minden olyan polgármesterrel együtt szeretnénk dolgozni, aki kész az együttműködésre velünk, de megértjük, ha valaki ezt nem szeretné. Kiemelt fontosságot élvez a családok támogatása, a környezetvédelem, a megújuló energiák finanszírozása. Fejleszteni kívánjuk a régiót és a választókerületet, célunk, hogy mindenkivel együttműködjünk – szögezte le Fenyvesi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában