gasztronómia

2020.02.05. 07:00

Közösségi borkóstoló Dákán – A programra megtelt a művelődési ház

Számos helyi termelői bor mellett környező települések nedűit is megízlelhették a résztvevők a házigazda önkormányzat szervezésében megtartott dákai borkóstolón.

Polgár Tibor

Nagy Norbert és Bogdán Levente a kiválóan sikerült dákai borkóstolón

Forrás: Önkormányzat

A település művelődési házát teljesen megtöltötték a gasztronómiai rendezvényre érkező érdeklődők, akik Végh Kálmán népdalénekes fellépését és Bogdán Levente borász előadását követően egészen késő estig tartó, mindvégig remek hangulatú összejövetelen vehettek részt. Nagy Norbert, Dáka polgármestere ezúttal is elégedetten nyilatkozott a falu újabb kiválóan sikerült közösségi eseményéről.

Nagy Norbert és Bogdán Levente a kiválóan sikerült dákai borkóstolón
Fotó: Önkormányzat

– Az embereknek szükségük van arra, hogy ki tudjanak szakadni a szürke hétköznapokból, és nekünk feladatunk, hogy lehetőséget teremtsünk a kikapcsolódásra. A következő közösségi programunk egy­aránt szól felnőtteknek és gyermekeknek, ugyanis február közepére hagyományteremtő családi farsangot tervezünk – közölte Nagy Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában