középpontban a húszemeletes

2020.04.21. 16:00

Egy Troll Metamorfózisai – Helytörténeti kutatást indít az EKF2023 csapata

Can Togay János egy videóban jelentette be a az EKF ABC programsorozat első részét.

veol.hu

Fotó: PESTHY MARTON

Az „Egy Troll Metamorfózisai” névre keresztelt projekt célja a veszprémi húszemeleteshez kötődő történetek és képek összegyűjtése. Mint fogalmazott, a mini helytörténeti kutatás célja a városképbe „betrollkodó” épület történetének alapos megismerése, és annak kiderítése, milyen kapcsolatot ápolnak a város lakói az épülettel, és fordítva.

A következő napokban kérdések formájában postokat osztanak meg az #EgyTrollMetamorfózisai hashtag alatt amikre válaszként szöveges történeteket, fotókat, vagy videókat várnak minden segíteni szándékozótól.

 

" data-show-text="false" data-width="">

Történeteket és képeket várunk a 20 emeletesről! Mini helytörténeti kutatásunkban szeretnénk körbejárni a városképbe minduntalan „betrolkodó” 20-as történetét és fel akarjuk tárni, hogy milyen kapcsolatot ápolnak a veszprémiek az épülettel.

A következő napokban kérdések formájában postokat osztunk meg az #EgyTrollMetamorfózisai hashtag alatt amikre válaszként szöveges történeteket, fotókat, vagy videókat várunk.

Ha épp kéznél van egy ilyen kép, vagy sztori, ne tartsd magadban, jöhet ez alá a post alá is, vagy az oldalnak küldött privát üzenetben, esetleg az [email protected] címre.

További infó: www.veszprembalaton2023.hu/egy-troll-metamorfozisai-privat-huszemeletes

Közzétette: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa – 2020. április 20., hétfő

Ahogy írják a bejegyzésben: „Ha épp kéznél van egy ilyen kép, vagy sztori, ne tartsd magadban, jöhet ez alá a post alá is, vagy az oldalnak küldött privát üzenetben, esetleg az [email protected] címre.”

A közösségi kutatásról bővebb részletek a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa honlapján találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában