az időseket segítik

2020.05.05. 17:30

Sikeres volt a jótékonysági licit, Béres cseppet vesznek a Telekom Veszprém mez árából Alsóörsön

Március 29-én volt egyéves az önkormányzat közösségi oldala, ebből az alkalomból jótékonysági mezlicitet tartottak. A Telekom Veszprém mezét Kerekes István nyerte meg.

Szendi Péter

Hebling Zsolt polgármester (balra) átadja a Telekom Veszprém mezét Kerekes Istvánnak

Fotó: Szendi Péter/Napló

Hubert Müller és Müller Eleo­nóra – akik másfél éve laknak Alsóörsön – nemes cselekedettel álltak elő. A helyi sportbálon ők nyerték meg a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának eredeti mezét, melyet minden játékos aláírt. A mostani járványügyi helyzetre való tekintettel a játékosok felajánlották a dresszt jótékony célra.

Hebling Zsolt polgármester lapunknak nyilatkozva elmondta, a bálra Nagy László egykori kiváló kézilabdázó, a Telekom Veszprém sportigazgatója hozta magával a mezt, melyre később két héten keresztül lehetett licitálni. A licitet Kerekes István nyerte meg, akinek nyolc éve van nyaralója Alsóörsön.

Hebling Zsolt polgármester (balra) átadja a Telekom Veszprém mezét Kerekes Istvánnak
Fotó: Szendi Péter/Napló

Mint mondta, nagy öröm számára, hogy egy ilyen ereklye birtokosa lett, hiszen óriá­si kézilabda-rajongó. Nagyon örült a kezdeményezésnek, számára nem volt kérdés, hogy beszálljon a licitálásba. Hebling Zsolttól megtudtuk, 290 ezer forint adomány jött össze. Voltak, akik licitálás nélkül is ajánlottak fel pénzt.

A befolyt összegből az önkormányzat a 77 év feletti időseknek Béres cseppet vásárolt, ezeket folyamatosan szállítják ki nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában