két óránként indulnak buszok veszprémből

2020.05.18. 11:00

Új menetrend szombattól – Jobb csatlakozási lehetőségek Győr felé

Egyenletes közlekedést és kedvezőbb csatlakozási lehetőségeket biztosító menetrendet vezetett be május 16-tól, szombattól Veszprém és Győr között, a 82-es út térségében a Volánbusz.

NA

A Volánbusz kéri, hogy az utasok elektronikus úton váltsák meg a jegyeiket

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A változtatás révén Veszprém és Győr között kedvezőbbé válik a csatlakozás, így az utasok gyorsabban és könnyebben érhetik el úti céljukat, közölte a Volánbusz Zrt. kommunikációs igazgatósága. Az új menetrend bevezetésével egész nap egyenletesen – két­óránként, csúcsidőben óránként – indulnak az autóbuszok Veszprém és Győr között. Tanítási időszakban a reggeli órákban és vasárnap délután egyes járatok Győrben közvetlenül a Széchenyi István Egyetemig közlekednek, így az intézmény többek között Balatonfüredtől Pannonhalmáig közvetlenül elérhetővé válik.

A társaság közölte, egész évben több járatot közlekedtetnek Győrből Balatonfüredre, így jelentősen javul a Balaton elérhetősége a 82-es út menti településekről. Az új menetrend révén kedvezőbbé válik Győr és Veszprém elérhetősége is a térségből, mivel a buszok egyenletesebb elosztásban közlekednek. Zircen jelentősen javulnak a csatlakozási lehetőségek a Veszprém és Zirc, valamint a Zirc és a környező települések között közlekedő autóbuszjáratok ese­tében, valamint Nagyesztergár, Bakonynána, Dudar, Bakonybél, Lókút, Pénzesgyőr, Porva és Borzavár településről könnyebben elérhető lesz Veszprém.

A Volánbusz közölte, tanítási napokon Győr és Veszprém térségében is mintegy 3500-an veszik igénybe a Volánbusz szolgáltatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában