baráti társasággá kovácsolódtak

2020.06.23. 11:00

Példamutató évet zárt a Balatonfüredi Lions Club

Példamutató évet zárt Horváth Ágnes vezetésével a Balatonfüredi Lions Club, így értékelt Boronkay Gusztáv, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója a klub tisztújításán, a füredi Vitorlás étteremben szombaton. Csihony-Kok Anita személyében új elnököt, és új tagokat is avattak, mert a klubok működési rendje éves tisztújítást ír elő.

Kovács Erika

Csihony-Kok Anita az új elnök (balról), Boronkay Gusztáv országos kormányzó, valamint az új tagok: Csorba Kata, Bertókné Ticz Erzsébet, Terbe János. Jobb oldalon Horváth Ágnes korábbi vezető, az elnökség örökös tagja

Fotó: Kovács Erika/Napló

A tisztújításon részt vett Hári Lenke alpolgármester, és több intézményvezető, képviselő is. Az alapító, korábbi elnök továbbra is marad az elnökségben.

Fotó: Lions Club

Kiszely Pál, az egyik alapító köszöntője után az országos kormányzó hozzáfűzte, olyan aktív munkát végzett a füredi klub, mintha régóta működne. Boronkay Gusztáv aláhúzta, az itteniek ötleteit, kezdeményezéseit többen átvették az országban. A fürediek sokféle programot szerveztek, nagyon kreatívak, baráti társasággá kovácsolódtak.

Horváth Ágnes korábbi elnök felidézte, öten alapították meg a füredi klubot tavaly februárban. Programjaik közül kiemelte az egészségnapot, ahol szemszűréseket végeztek, ezt idén is tervezik. Főztek halászlét, az adományból egy látássérült fiatalt támogattak. Adományt gyűjtöttek a füredi vállalkozók körében, amit a városi karácsonyi ünnepségen adtak át a rászorulóknak. Gyűjtöttek tartós élelmiszert is, ezzel több család életét tették szebbé adventkor. Szerveztek vakvacsorát, a karantén alatt számítógépeket adományoztak a többgyermekes családoknak. Segítettek a maszkok kiosztásánál, és egy speciális iskolának eszközvásárlásra gyűjtöttek.

Csihony-Kok Anita, az új elnök (balról), Boronkay Gusztáv országos kormányzó, valamint az új tagok: Csorba Kata, Bertókné Ticz Erzsébet, Terbe János. Jobb oldalon Horváth Ágnes korábbi vezető, az elnökség örökös tagja Fotó: Kovács Erika/Napló

Kis Virág korábbi alelnök az alapítók nevében az összefogásra, a törődésre és a szeretetre helyezte a súlyt, ami jellemzi a klubot, majd megköszönte Horváth Ágnes kiemelkedő munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában