edzés és rekreáció

2020.09.28. 07:00

Csúcstechnológiával segítik a tapolcaiak egészségét

Sport- és egészségközpont nyílt a városban, az ezer négyzetméter alapterületű csarnokban.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A megnyitóünnepségen Dobó Zoltán polgármester elmondta, a sport- és szabadidőszegmensben ilyen színvonalú szolgáltatást eddig nem érhettek el a mozogni vágyók.

– Fontos az itt élőknek, hogy legyen egy olyan hely, ahol kortól, nemtől, sportágtól függetlenül rendelkezésre állnak csúcstechnológiás rekreációs és sportlehetőségek. Itt nemcsak a sportolni vágyók mozoghatnak, hanem a mozgásszervi panaszokkal érkezők is segítséget kaphatnak, hiszen ez a létesítmény nemcsak edzésterem, hanem egészségközpont is.

A szemléletformálás és annak megvalósítása hozhatja el a kívánt egészségi állapotot mindenki számára – mondta a polgármester, majd a központot működtető vállalkozóval, Lampert Miklóssal együtt átvágta a nemzeti színű szalagot.

Az avatási ünnepségen Dobó Zoltán és Lampert Miklós vágta át a nemzeti színű szalagot Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A központban rendelkezésre állnak a legmodernebb, mindenféle izomtípust megmozgató gépek. Lehetőség nyílik személyi edzésre, kialakítottak crossfitsarkot, ahol saját testsúllyal lehet edzeni különféle gépeken. Magas minőségű kardiogépek sora várja a vendégeket, több különterem áll rendelkezésre funkcionális köredzésekhez, spinninghez, tánctanuláshoz, küzdősportokhoz. A központban gyógytorna- és pilatestermet, szépségszalont alakítottak ki, és masszőr is dolgozik. Szabadtéri edzőparkot is kialakítottak, továbbá a csarnokban játszósarkot a gyermekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában