Édes Veszprém

2020.09.17. 17:30

Hátrányos helyzetű fiataloknak segítenek a veszprémi süteményvásárral

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és a Kukkantó Egyesület idén is jótékonysági adománygyűjtést és süteményvásárt tart Édes Veszprém címmel.

Juhász-Léhi István

20200916 Veszprém Kossuth utca. Édes Veszprém elnevezésű süteményvásár Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló-archív

A vásár szeptember 16–18., 21–25. és szeptember 28. és október 2. között 15-től 18 óráig várja az érdeklődőket és a segíteni szándékozókat a Kossuth utcán, a posta előtt. A rendezvény teljes bevételét hátrányos helyzetű fiatalok kapják.

A vásár indulásánál jelen volt Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő és Oberfrank Pál is Fotó: Pesthy Márton/Napló

A VVHHFE elnöke, Molnár Roland elmondta, hogy a süteményvásáron az érdeklődők további adományokkal, illetve a november 14-i, 13. Jótékonysági gálaest támogatói jegyének megvásárlásával segíthetnek az egyesület céljának megvalósításában. Az elnök kéri, hogy akinek lehetősége van rá, egy tálca süteménnyel járuljon hozzá a rendezvény sikeréhez. A szerdai megnyitón, a vásár indulásánál jelen volt mások mellett Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő és Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.

A Molnár Roland által képviselt egyesület immár több, mint egy évtizede tesz és dolgozik azért, hogy minél több hátrányos helyzetű gyermeket segítsen és támogasson. Az idei, pandémiával átszőtt esztendő természetesen nekik sem kedvezett, de bízik benne, hogy az év végéig megtudják tartani a tervezett programjaikat és segíteni tudnak a rászorultaknak.

OLVASS TOVÁBB:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában