Fejlesztés pályázatból

2020.09.16. 11:00

Új nyílászárók a várpalotai sportcsarnokban

A városi sportnap keretében adták át az idén 35 éves Gál Gyula Városi Sportcsarnok nyílászáró-rekonstrukciójának első ütemét is.

Szabó Péter Dániel

Campanari-Talabér Márta elmondta, az önkormányzat folytatni szeretné a sportcsarnok fejlesztését

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Szoboszlay István, a létesítmény igazgatója elmondta, az épület mostanra jelentős felújításra szorult, éppen ezért elengedhetetlen volt a nyílászárók cseréje is. Megjegyezte, 2019-ben nyújtottak be pályázatot a Magyar Kézilabda Szövetséghez kétütemű nyílászárócserére, aminek első, nagyobb része készült el most. A több mint 100 millió forintos beruházást a Magyar Kézilabda Szövetség pályázatán nyerte el a Palotasport Kft., az önkormányzat pedig ehhez 30 százalékos önrészt biztosított.

Campanari-Talabér Márta elmondta, az önkormányzat folytatni szeretné a sportcsarnok fejlesztését
Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Campanari-Talabér Márta polgármester az ünnepélyes átadón megjegyezte, a várpalotai önkormányzat kiemelten fontos területnek tartja a sportot. A városvezető hangsúlyozta, szeretnék folytatni a létesítmény, illetve környékének a további megújítását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában