Hárman kaptak ajándékot

2021.01.09. 11:00

Decemberben is jutalmaztuk hűséges olvasóinkat

Díjaztuk a Napló előfizetőinek a kitartását, a laphoz való hűségét a tavalyi év utolsó hónapjában is.

Juhász-Léhi István, Horváth Virág, Laskovics Márió

Micskó Gyula előfizetőnk a nyereménnyel Fotó: Laskovics Márió/Napló

Decemberben ismét három nevet sorsoltunk Veszprém megyében hűséges előfize­tőink közül, ez alkalommal Léber László Veszprémből, Piller András Zircről és Micskó Gyula Nyárádról lett a szerencsés kiválasztott.

A nyertesek egy-egy legókészletet vehettek át.

A nyárádi Micskó Gyula, hűséges előfizetőnk nemes gesztust gyakorolva a szomszéd kislánynak ajándékozta karácsonyra a Naplótól nyert legókészleteket. Micskó Gyula közel ötven éve hűséges előfizetőnk. Mint mondta, az újság elolvasását mindig a hátsó oldali képregénnyel, az időjárás-jelentéssel kezdi, és onnan halad visszafelé. Kedvencei az életútinterjúk, az érdekes, küzdelmes élettörténetek, legyen szó akár híres, akár hétköznapi emberekről, illetve a történelmi témájú írások, melyek sokszor új nézőponttal gazdagítják ismereteit.

Micskó Gyula előfizetőnk a nyereménnyel Fotó: Laskovics Márió/Napló

Kérdésünkre úgy fogalmazott, szívesen látna több ilyet a lapban, a vasárnapiban pedig sokallja a sztárokat. A régi vágású, 68 éves nyugdíjas egyedül él, nem nősült meg, három testvére pedig már meghalt. Életében egy lottónégyesen kívül soha nem nyert még semmit, és az sem volt nagy összeg a sok találat miatt. Ezúttal gyerekjátékot hozott a szerencse (és a postás). Nevetve megjegyezte, abban az esetben lelné kedvét a legóban, ha 6-12 éves lenne. Úgyhogy nemes szívre utalóan továbbajándékozta karácsonyra a két készletet, mégpedig a szomszéd kislánynak, mert a saját családjában idősebb rokonok vannak.

Zirci hűséges olvasónk, Piller András és családja 1975-től a Napló előfizetője. Piller Andrásné Mária lapunknak nyilatkozva elárulta, az ajándékba kapott legójátékok jó helyre kerültek, ugyanis az unokák nagyon szívesen játszanak velük. Mária aktív korában a helyi kórházban dolgozott, míg a férje pékként tevékenykedett.

– Fiatalok voltunk, akkoriban többet kellett dolgozni, jó társaságunk volt, nagyon szép évek voltak azok – emlékezett vissza a régi esztendőkre Piller Andrásné.

– A Naplót mindig olvastuk és szerettük, főleg a férjem, a mai napig így van ez. Ő mindent elolvas. Leginkább azokat az írásokat szeretjük, amelyek nehéz sorsú gyerekekről szólnak, akiknek segítenek, és ez nyilvánosságot kap az újságnak köszönhetően. Emellett minden oldalon találunk olvasnivalót – fűzte hozzá Piller Andrásné.

A Piller család két fiúval és két unokával büszkélkedhet, akik mindannyian Zircen élnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában