Csak az oltás hozhatja vissza a régi életet

A koronavírus elleni vakcina hozhatja vissza a régi, megszokott életünket – érvelt az oltás mellett Ferenczy Gábor, Alsóörs alpolgármestere.

Kovács Erika

Ferenczy Gábor, Alsóörs alpolgármestere azt mondta, a koronavírus elleni vakcina hozhatja vissza a régi, megszokott életünket

Fotó: Kovács Erika/Napló

- Tavaly az elsők között regisztráltunk a feleségemmel az oltásra, mert meggyőződésünk, hogy csak így lehet megfékezni, illetve megállítani a koronavírus terjedését, ami már nagyon sok nehézséget okozott a mi életünkben is – szögezte le.

Ferenczy Gábor hozzátette, a nyári néhány hetet kivéve, a lassan egy éve tartó időszakot nehezen viseli mindenki. Alsóörsön egész évben pezsgett az élet, számtalan rendezvényt szerveztek, ami nagyon sokat jelentett az itt élő embereknek, a nyaralóknak és az idelátogató vendégeknek.

A polgármesteri hivatalt most előre egyeztetett időpontban lehet felkeresni, a művelődési házban a könyvkölcsönzésre pedig online van lehetőség. Ebben a balatoni községben is egy éve már, hogy fokozottan figyelnek az egészségbiztonságra, a fertőtlenítésekre, és ez jellemezte a nyarat is, például a strandon.

Ferenczy Gábor, Alsóörs alpolgármestere azt mondta, a koronavírus elleni vakcina hozhatja vissza a régi, megszokott életünket Fotó: Kovács Erika/Napló

– A régi, nyugodt életünkhöz elengedhetetlen az oltás, hogy ismét biztonságban legyen az egészségünk. A vakcinával védhetjük meg saját magunkat és környezetünket, csak így indulhat újra az élet minden területen, illetve így lehet teljes a nyár – hangsúlyozta Ferenczy Gábor.

Az alpolgármester megjegyezte, az is komoly pszichés, lelki terhet okoz az embernek, hogy a járvány miatt régóta nem találkozhat a gyermekeivel, unokáival, ahogy ezt a feleségével ők sem tehetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában