hét nap krónikája

2021.02.09. 08:49

Embercsempészek a 8-ason, horror a Vadása-tónál – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

20210205 Márkó, Embercsempészt és illegális migránsokat fogtak a rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztályának információi alapján 2021. február 5-én, 14 óra 15 perckor a 8-as számú főúton. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Forrás: Balogh Ákos/Napló

Fotó: Balogh Ákos

5. Jól bírja a veszprémi lejtőket, emelkedőket a háromkerekű járgány

Úgy nézi ki, mint egy mini teherautó és a dózsavárosiak mosolyognak, ha látják. Tulajdonképpen egy háromkerekű motorkerékpár, amivel Völler Ferenc nyugdíjas közlekedik és mindig magával viszi a biodudát, Pancsi kutyát. A teljes cikket ITT olvashatja.

Fotó: Rimányi Zita/Napló

4. Így néztek ki Balaton-parti településeink 60-80-100 évvel ezelőtt (2. rész)

Mi, Veszprém megyeiek abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy szűkebb pátriánk tele van szebbnél szebb, izgalmasabbnál izgalmasabb kirándulóhelyekkel. Ezek többségét mindannyian ismerjük, sorozatunkban viszont azt próbáljuk kideríteni, hogy néztek ki ezek a helyek 60, 80 vagy 100 évvel ezelőtt. A teljes cikket ITT olvashatja.

3. Borzasztó látvány fogadta a túrázó házaspárt a Vadása-tónál

Borzasztó látvány fogadta azt a túrázó házaspárt, amely csak egy kis friss levegőre vágyott a hétvégén. A Vadása-tótól alig pár száz méterre egy erdőszéli tisztáson vadtetemek maradványai csúfítják a határt. A teljes cikket ITT olvashatja.

2. Szerelőakna foglya volt az eltűnt tapolcai férfi

Otthonából ismeretlen helyre távozott egy idős tapolcai lakos. A teljes cikket ITT olvashatja.

1. Embercsempészt és illegális migránsokat fogtak a 8-as főúton

Több olvasónk is jelezte, hogy a 8-as főúton, Márkó közelében nagy erőkkel vonult ki a rendőrség. A helyszínen több rendőrautót láttunk, tudomásunk szerint egy személyautót ellenőriznek. A teljes cikket ITT olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában