Fertőtlenítés, nagytakarítás után várják a kisdiákokat Ajkán

Fertőtlenített, kitakarított osztálytermek, fejlesztő helyiség, tornaterem, folyosó várja az alsó tagozatos kisdiákokat hétfőn, április 19-én, amikor több mint egy hónap távollétet követően ismét beülnek az iskolapadba.

Tisler Anna

Kovács Károlyné az emeleti tanteremben fertőtleníti a berendezést Fotó: Tisler Anna

A Csodavár Általános Iskolában Kovács Károlyné az ablakokat is kívül-belül megtisztította, fertőtleníti a termek kilincseit, a lépcsőkorlátot, a padokat, az eszközöket. A kétszintes épületben ebben a tanévben még csak három osztály – első, második és harmadik – tanul. A tantermek tágasak, így a járványhelyzetben előírt távolságot könnyű betartani, az udvaron az osztályok egymástól elkülönülve tölthetik az órák közti szünetet.

Kovács Károlyné az emeleti tanteremben fertőtleníti a berendezést
Fotó: Tisler Anna

A kezdésre az iskola vezetése minden helyiségbe beszerezte a kézfertőtlenítőt, a fertőtlenítő kendőt. Az egyik terem ajtajára plakátot ragasztottak, amely ábrákkal szemlélteti a pandémia idején a helyes magatartást, a távolságtartást, az üdvözlést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában