úton veszprémben 5. rész

2021.04.18. 11:00

Lakótelepi kirándulás – Mennyi idő átjutni pandémiás délutáni csúcsidőben Veszprémen? (videó)

Az „Úton Veszprémben” sorozatunk legújabb részében munkaidő lejártakor, délután 4 órakor, pénteken megnéztük, mennyi idő átjutni a város legnagyobb, leglakottabb városrészein.

Az Almádi bekötő felől indulva vezetett utunk át Cholnokyvároson egészen a Haszkovó lakótelep túlsó feléig, a Damjanich utcáig.

A videóból kiderül, sokan voltak az utakon, főleg a munkából hazafelé igyekvők. Ez azonban nem jelentett különösebb akadályt, hiszen mind a Cholnoky mind a Haszkovó utcát nagyobb forgalomra tervezték, és tapasztalataink alapján a gyakori körforgalmak inkább segtik a forgalom ritmusát, mintsem lassítanák azt. A két teljes városrészen átvezető utunk teljes menetideje 8 perc 38 másodperc lett végül.

Továbbra is várjuk „Úton Veszprémben” sorozatunkhoz az útvonal ajánlásokat. Legközelebb ismét izgalmas beszámolóval jelentkezünk, ezalkalommal azt teszteljük majd, hogy a tavaszi meleg meghozta-e a turistákat a Balatonhoz, és ha igen, befolyásolja-e ez a veszprémi közlekedést?

Nézze meg sorozatunk további részeit:

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mennyi-ido-atjutni-az-enyhitesek-kihirdetesenek-masnapjan-veszpremen-4554397/

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/uton-veszpremben-sorozat-forgalom-husvet-4542847/

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mennyi-ido-atjutni-pandemias-delutani-csucsidoben-veszpremben-video-4524031/

https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mennyi-ido-atjutni-pandemias-reggeli-csucsidoben-veszpremben-video-4503841/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában