első állomás

2021.07.10. 10:12

Megkezdődött Veszprémben a Vegyél hazait! vásársorozat – VIDEÓ

Európa Kulturális Fővárosa, Veszprém ad otthont az idei első vidéki Vegyél hazait! vásárnak július 10-én, az Óváros téren.

Horváth Virág

Fotó: Horváth Virág/veol.hu

A kezdeményezés célja, hogy bemutassák a magyar márkákat és a mögöttük álló alkotókat. Az időjárás is kegyeibe vette a ma, szombaton megrendezett eseményt. A kiállítók egészen 17 óráig várják a látogatókat.

 

Véberné Jung Edina is kiállít a Vegyél hazait! vásáron: egyedi, minőségi baba-gyermekruhákkal, anya-lánya szettekkel.

Forrai Krisztina, a Vegyél hazait! vásársorozat egyik szervezője kérdésünkre elmondta, ez a projekt már korábban is elindult, de a Covid járvány közbeszólt.

- Most már reményeink szerint szeptembertől folyamatosan jelen tudunk lenni a vásárral, országszerte 8-10 helyszínnel. Roadshow-szerűen járjuk az országot, és ma éppen Veszprémben találkozhatnak velünk az érdeklődők – tette hozzá Forrai Krisztina. A szervező elmondta, a magyar alkotók kézzel készített remekművei jelennek meg a vásáron. A jelenleg még kevésbé ismert alkotók ezeken az alkalmakon bemutatkozhatnak a nagyközönség előtt, nem utolsó sorban pedig azok a vásárlók, akik minőségre és egyediségre vágynak, elégedettek lesznek a felhozatallal.

Ujváry Anita egyedi textil tartókat, zsákokat készít, környezetkímélő alternatívaként a műanyag zacskók helyett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában