kiemelkedő közszolgálati tevékenység

2021.07.07. 14:00

Véghely-díjat kapott a kulturális csoportvezető

Perlakiné Scharf Claudia Véghely-díjat vehetett át a veszprémi polgármesteri hivatalnál eltöltött több mint tizenhárom év alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként.

Napló-információ

Fotó: önkormányzat

Perlakiné Scharf Claudia magyar nyelv és irodalom, történelem szakon végzett 1988-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. A közigazgatási alap- és szakvizsgát 2008-ban teljesítette. 1990-től a férje művészi-restaurátori munkáiban segédkezik: műtárgytörténeti, ikonográfiai kutatómunkában és a dokumentálásban. 1993-ban a zirci Békefi Antal Általános Iskolában, majd a III. Béla Gimnáziumban tanított. 2000-től a Napló külsős munkatársaként és televíziós szerkesztőként, műsorvezetőként, rendezőként a Veszprém Televízióban dolgozott. 2006-2007-ben a Filharmónia Budapestnél hangversenyrendezőként látta el feladatait.

2007-ben került a polgármesteri hivatalhoz, ahol kezdetben a Kulturális és Társadalmi kapcsolatok Csoport csoportvezetője lett, majd 2008-2010 között a Polgármesteri Kabinetiroda irodavezetői feladatait bízták rá, 2010-től a kulturális területért felelős csoport csoportvezetőjeként látja el feladatait.

Perlakiné Scharf Claudia (középen) Dancs Judit jegyzővel és Porga Gyula polgármesterrel Fotó: önkormányzat

Perlakiné Scharf Claudia munkaköri feladatait a legmagasabb szintű szakmai igényességgel, alapossággal és köztisztviselői elhivatottsággal végzi. Munkáját felelősségteljesen végzi, kreatív és innovatív. A város kulturális életének minden szegmensét ismeri és jó kapcsolatokat ápol az intézmények vezetőivel, a kulturális élet szereplőivel.

A közgyűlés kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként idén neki adományozta a Véghely-díjat, amit Porga Gyula polgármester adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában