Magyar Érdemrend

2021.08.24. 11:30

Állami kitüntetéseket vehettek át veszprémi egyetemi oktatók

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a nemzeti ünnep alkalmából állami kitüntetések adott át 2021. augusztus 23-án a Pesti Vigadóban. Az ünnepségen, ahol összesen 97-en vehettek át elismerést, a Pannon Egyetem több oktatója is díjat kapott – közölte a jó hírt honlapján az egyetem.

Molnár Sándor

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszédet mond az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából az állami kitüntetések átadásán a Pesti Vigadóban 2021. augusztus 23-án

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült Gubicza László a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pannon Egyetem professor emeritusa több évtizedes, kiemelkedő, nemzetközileg is elismert kutatói tevékenysége, a biomérnök-képzésben folytatott oktatói munkája, valamint a tudományos utánpótlás-nevelésben betöltött szerepe elismeréseként.

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést négyen vehették át. Balogh Ágnes vegyészmérnök, közgazdász, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar Menedzsment Intézete Szervezési és Vezetési Intézeti Tanszékének egyetemi docense több évtizedes, kiemelkedő kutatói-oktatói, illetve tehetséggondozó munkájáért, valamint a Pannon Egyetem oktatási és akkreditációs rektori biztosaként végzett tevékenységéért.

Chován János Tibor a Pannon Egyetem Mérnöki Karának korábbi dékánhelyettese, a Bio-, Környezet- és Vegyészmérnöki Kutató-Fejlesztő Központ Folyamatmérnöki Intézeti Tanszékének óraadó oktatója a folyamatmérnöki tudományok vegyészmérnöki, illetve mechatronikai mérnökképzésbe integrálása érdekében végzett munkája, valamint a tudományos tehetségek gondozásában és a doktori képzésben elért kiemelkedő eredményei elismeréseként.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszédet mond az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából az állami kitüntetések átadásán a Pesti Vigadóban Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kristófné dr. Makó Éva vegyészmérnök, a Pannon Egyetem Mérnöki Kara Műszaki Tudományok Kutató-Fejlesztő Központjának egyetemi docense az anyagtudományok területén végzett több mint három évtizedes, kiemelkedő kutatói-oktatói munkája, valamint aktív szakmai közéleti tevékenysége elismeréseként

Starkné dr. Werner Ágnes a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának dékánhelyettese, Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszékének egyetemi docense közel három évtizedes oktatói, témavezetői és kutatás-fejlesztési tevékenysége, valamint a Pannon Egyetem érdekében végzett kimagasló vezetői munkája elismeréseként részesült a kitüntetésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában