Ajándék

2021.12.07. 20:00

Motorral érkeztek a Mikulások Pápára

December 5-én második alkalommal vágtak neki a Motoros Mikulások Fedur Roland vezetésével, hogy két keréken osszák szét ajándékaikat a család- és gyermekjóléti szolgálat munkatársai által ajánlott rászoruló gyermekeknek.

Polgár Bettina

Nagy örömet okozott a résztvevőknek a megajándékozott gyermekek mosolya

Forrás: Motoros Mikulások

Megtudtuk, az idei akciót már komolyabb előkészületek előzték meg, melynek eredményeként öt faluban (Kemenesszentpéter, Kemeneshőgyész, Magyargencs, Békás és Mezőlak) közel 100 gyermeknek tudtak adni édességet, plüssjátékokat. Sajnos az időjárás nem állt a kezdeményezés mellé, és bármennyire is fájt a motorosok szíve, a legtöbbjüknek le kellett mondaniuk arról, hogy kedvenc járgányukkal induljanak útnak: így két autóval és egy motorral járták körbe a kapott címeket. A csapat egyes tagjai komoly távolságból (Mosonmagyaróvár, Kóny, Győrszemere) érkeztek.

 

Pápán a városi közlekedés már vállalható volt motoron is, így délután elindulhatott a menet, ami közel 20 motorból és a felvezető autóból állt. A motorosok a város több utcáját bejárták, szem előtt tartva a közlekedési szabályokat. Nagy örömet okozott a résztvevőknek a megajándékozott gyermekek mosolya, de a többi közlekedő integetése, dudálása is, amikor meglátták a csapatot.

 

A Motoros Mikulások a beteg gyerekeknek is juttattak be csomagokat a kórházba, valamint a városban a járókelők között további 100 csomag találta meg gazdáját. Kiemelték, mindez nem jöhetett volna létre támogatóik nélkül, akik adományaikkal hozzájárultak a tagok által összegyűjtött ajándékokhoz, így az akció sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában