Városkártya

2022.07.11. 09:00

Egységesítették a kiállítóhelyek belépőjegyét Sümegen

Sümegen a Városkártyával olyan előnyöket és kedvezményeket élvezhetnek a turisták, amelyek egyedülállók az országban - tájékoztatta lapunkat Végh László polgármester.

Szijártó János

A városkártya egy napra szól, tulajdonosa pedig információt kap arról, hogy milyen kiállítások látogathatók meg Sümegen Fotó: Szijártó János

 


Hozzátette, a Városkártya bevezetésével azonban szükséges volt a sümegi kiállítóhelyek belépőjegyét egységesíteni. Eszerint a Kisfaludy Emlékházban a teljes árú jegy 1000 forintra, a kedvezményes és csoportos jegy ára 500 forintra módosult. A muzeális intézmények látogatóit megillető kedvezményekről szóló kormányrendelet alapján a muzeális intézmények állandó és időszaki kiállításait ötven százalékos kedvezményes belépődíj fizetésével látogathatják a kedvezményre jogosultak.  A sümegi lakosok az emlékház kiállításait ahogyan eddig is, továbbra is díjmentesen látogathatják. - Érdemes betérni, hiszen interaktív múzeumi eszközökkel, izgalmas időszaki és értékes állandó kiállításokkal várunk mindenkit - tette hozzá Végh László.
A kártya a Tourinform Sümeg irodában kapható, valamint a Fogadó a Két Tölgyfához szálláshelyen is megvásárolhatják a városba érkező vendégek. A sümegi városkártya egy napra szól, tulajdonosa pedig információt kap arról, hogy milyen kiállítások látogathatók meg, s mindezt jóval kedvezőbb áron teheti meg, mintha külön-külön venné meg a belépőket az adott helyszíneken.

tya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában