Tacsi tali

2022.09.10. 20:00

Tacsik és gazdáik találkoztak Veszprémben

Hatodik alkalommal szervezte meg a tacsik és gazdáik találkozóját Enyedi-Csaba Eszter Veszprémben, a Kolostorok és Kertek rendezvényterületén szombaton, melyen részt vett Ovádi Péter országgyűlési képviselő, állatvédelmi miniszteri biztos. Az esemény fővédnöke Porga Gyula polgármester volt, a találkozót felkereste Sótonyi Mónika veszprémi önkormányzati képviselő, köszöntőt Szabó Péter, a rendezvényterület vezetője mondott.

Kovács Erika

Fotó: PESTHY MARTON

Jött fekete, barna és világosabb színű, rövid, hosszú és szálkás szőrű, normál, törpe és nyúlász méretű, csendes és ugatós kis tacskó is. Gazdáikkal együtt nagyon élvezték a találkozást fajtatársaikkal. Eredetileg vadászkutyának tenyésztették a városi élethez is kiválóan alkalmazkodó, rövid lábú és mozgékony kis jószágokat. 

A rendezvény évről évre több érdeklődőt vonz. A vidám találkozót bemutatók, állatvédelmi tájékoztató és kitűnő szórakoztató programok is színesítették. Rendeztek ügyességi és szépségversenyt is a kutyusok részére, melynek nevezési díját jótékony célra, a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Alapítványnak ajánlották fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában