Sokan adakoztak

2022.12.15. 15:00

Gondozottak karácsonya sok ajándékkal

Gondozottjaikat és az intézménnyel kapcsolatban álló családokat, időseket, egyedülállókat ajándékozott meg karácsonyi ünnepségén az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ december 13-án tartott ünnepségén.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

– A karácsony ne a pénzről szóljon, hanem az összetartozásról, az örömről, a szeretetről. Lepjük meg egymást valami aprósággal és legyünk együtt, pihenjünk, kiránduljunk – emelte ki a gondozottjaik karácsonyán tartott ünnepi köszöntőjében Horváth József alpolgármester. Csodálatos, hogy mennyi ajándék gyűlt össze ismét. Ma nehéz időket élünk, egyre több a magányos ember, rászoruló család, de ilyenkor a segítők szebbé teszik az ünnepeket. 

Kupi Andrea, az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője kérdésünkre elmondta, hogy idén ismét sokan adakoztak, örömmel tapasztalják, hogy sok jólelkű ember él a városban. 

A családsegítővel kapcsolatban álló családok gyermekeiből alakult csoport tagjai karácsonyi jeleneteket adtak elő Kovács Viktor evangélikus lelkész gitárkíséretével, majd Pék Attila és felesége Anita karácsonyi dalokat énekelt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában