Tájékoztatás

2022.12.12. 14:00

Megújult a viadukt, és befejezés előtt a Cholnoky út felújítása

Véget ért a völgyhíd felújítása, és a héten befejeződik a Cholnoky út korszerűsítése is – tájékoztatott az önkormányzat hétfőn.

NA

 

 

Közölték, a tervezettnél hamarabb készült el a Szent István völgyhíd rekonstrukciója. A viadukt a Modern városok program nagyfelületű útfelújítási programjában újult meg. A rekonstrukció során a szakemberek felújították a négy dilatációt és a híd hosszában az útburkolatot. Mindkét oldalon új, sóvédelmi bevonattal látták el a járdát, valamint korszerűsítették a csapadékvíz elvezetését szolgáló ejtőcsöveket is. Emellett kijavították a völgyhíd nyugati oldalán lévő pihenőhöz vezető lépcső és a keleti oldalon lévő vizsgálólépcső felső szakaszának hibáit is, továbbá új fedlapokat építettek be a közvilágítási oszlopokhoz tartozó elektromos kábelaknákhoz. 

A polgármesteri kabinetiroda közleményében emlékeztettek arra is, hogy lezárultak a Jutasi út felújítási munkálatai. Hozzátették, ezen a héten befejeződik a Cholnoky út rekonstrukciója. Az útburkolat aszfaltozása elkészült, így a forgalom az új pályán haladhat, a kivitelezésből az útburkolati jelek felfestése és a zöldterületek megújítása van hátra. 

Tájékoztattak arról is, hogy elkészült a Zrínyi utca óvodához vezető zsákutcás szakaszának felújítása is, itt szintén a burkolati jelek festését és a tereprendezést kell elvégeznie a kivitelezőnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában