Az ajándékcsomagok mellett karácsonyfát és meleg ételt is kaptak

2022.12.18. 11:30

Rászoruló diákoknak segítettek

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHHFE) a hétvégén tartotta karácsonyi adományosztó eseményét a Lovassy László Gimnázium udvarán, amelyen diákoknak adtak át ajándékcsomagokat.

Juhász-Léhi István

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület szervezett jótékonysági akciót

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Molnár Roland, az egyesület elnöke elmondta, a tanulók az ajándékcsomagok mellett karácsonyfát és meleg ételt is átvehettek. A helyi vállalkozóknak hála, a VVHHFE ugyanakkor félmillió forintnyi adomány s gazdára talált. Hangsúlyozta, támogatóik jóvoltából összesen 1,5 millió forint értékben oszthattak ki adományokat. A csomagokban tartós élelmiszerek, szaloncukor, prémium minőségű kakaó és mogyorókrém is volt.

Az adományozó munkát szombaton az egyesület vezetése mellett a házigazda intézmény tanulói segítették. Kérdésre válaszolva elhangzott, a Molnár Roland vezette Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület 2023-ban azokat a hagyományos segítő tevékenységeket szeretné folytatni, amelyeket évek óta megszerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában