Helyi közélet

2023.01.19. 21:00

Bizottság vizsgálja a pénzügyeket

Tapolca önkormányzatának képviselő-testületi ülésén a Tamási Áron Művelődési Központban született döntés egy, a Tapolca Kft. pénzügyeit vizsgáló bizottság létrehozásáról.

Tóth B. Zsuzsa

Annak feladata a Tapolca Kft. felügyelő bizottsága mellett a cég támogatási kérelmének és az általa külön képviselői kérésre megküldött Excel táblázatban szereplő árubeszerzések, szolgáltatásmegrendelések és építési munkák megrendelése és kifizetése körülményeinek teljes körű vizsgálata. A bizottság a tényállás feltárását követően jelentést készít. A bizottság létrehozását megszavazták a képviselők, így vizsgáló bizottság alakulhat a Tapolca Kft. több képviselő által is vitatott, közel 21 milliós pótlólagos pénzügyi támogatási igénye ügyében. A bizottság létrehozását Horváth Gábor képviselő kezdeményezte, tagjai Bognár Róbert, Décsey Sándor, Tóth Bálint, Buzás Gyula és Tölgyes Zsolt képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában