Fejlesztés

2023.01.19. 11:30

Jó ütemben halad a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar épületének szigetelése

Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara tízszintes épületének két oldalán is elkészült a hőszigetelés, és befejeződött a nyílászárók cseréje.

Marton Attila

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, egy állami finanszírozású projektben a Pannon Egyetem nyolc épülete újul meg 2024 tavaszára. Az energetikai fejlesztés részeként kicserélik a nyílászárókat és homlokzati szigetelést kapnak az alsó kampuszon található épületek. A kivitelezési munkálatok ősszel indultak, elsőként a műszaki informatikai kar (I jelű) épületén. Ennek keleti és déli oldalán már befejeződött a munka, a homlokzati állványt is elbontották, mondta érdeklődésünkre Sági Tamás, a Pannon Egyetem műszaki igazgatója. A nyugati, Egyetem utca felőli oldalon még folyamatban van a kivitelezés, míg az északi oldalon a következő hónapokban kezdődik a szigetelés. Az elmúlt hetekben felállványozták a gazdaságtudományi kar (A jelű) épületét, rövidesen itt is megkezdődik a homlokzati hőszigetelés. Az I és A épületek mellett a B épület, aula, a tornacsarnok, a C, D és J épületek, valamint a fűtési rendszer újul meg 2024 tavaszára a projektben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában