Nemzetközi nőnap

2023.03.09. 14:00

Műsorral köszöntötték a hölgyeket Badacsonytomajon

A nemzetközi nőnap alkalmából az Egry József Művelődési Házban Krisztin N. László mondott ünnepi köszöntőt, majd a Himfy Irodalmi Kör és a Tapolcai Musical Színpad lepte meg ajándékműsorral a hölgyeket.

Szijártó János

A Himfy Irodalmi Kör műsora könnyed, humorral teli estét ajándékozott a hölgyeknek nőnap alkalmából

Fotó: Szijártó János/Napló

Szép hagyomány ez már Badacsonytomajon, amelyre a polgármester utalt is beszéde elején. – Van olyan vélemény, hogy a nőnap a férfi rossz lelkiismeretének szülötte, hiszen gyakran követünk el hibákat, amelyeket ilyenkor igyekszünk jóvá tenni. Egyesek felfogása szerint a nőnap felesleges, politikai jellegű, erőltetett. Pedig életünk része a nő, az első ember akit megpillantunk, egy nő, az édesanyánk. Akivel akkor szinte egyek vagyunk, majd később egy másik hölggyel kötjük össze életünket. Körbevesznek minket a nők, anyaként nagymamaként, feleségként, testvérként, gyermekként, unokaként, ismerősként, teljessé teszik életünket, átsegítenek minket a nehézségeken – hangsúlyozta Krisztin N. László, majd férfitársai nevében mondott köszönetet mindazért a szépért, jóért, ami a hölgyeknek köszönhető.  

Fotós: Szijártó János/Napló

A polgármester beszéde után Tóth Mariann konferálta fel a Himfy Irodalmi Kör műsorát, amely könnyed, pajzán székely humorral szórakoztatta a népes, túlnyomóan nőkből álló, kifejezetten vidám közönséget. A rendezvényen a Tapolcai Musical Színpad is közreműködött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában