Sok áldozat és törődés

2023.03.09. 20:01

Vidám műsorral köszöntötték a nőket a Balatonnál

Legyen az év sok napján olyan alkalom, amikor a nőknek meg lehet köszönni azt a sok áldozatot, törődést, amit folyamatosan tanúsítanak, hangsúlyozta egyebek mellett Kontrát Károly országgyűlési képviselő a zsúfolásig megtelt Fűzfőfürdői Közösségi és Rendezvény Térben, a nőnapi ünnepségen március 9-én, csütörtökön, ahol a nőket, köztük Szanyi Szilvia polgármestert virággal ajándékozták meg, ismert előadók pedig vidám műsorral köszöntötték őket.

Kovács Erika

Minden érkezőnek járt a nőnapi virág

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Baksa Kata, a Vágfalvi Ottó Művelődési Ház igazgatója köszöntője után Kontrát Károly kiemelte, a nőnap alkalmából a lányok, asszonyok, édesanyák, nagymamák és dédmamák köszöntése hálás feladat. – Soha nem lehetünk elég hálásak nekik azért, amit tesznek, segítenek, biztatnak, türelemmel és békésen. Mindezt szeretnénk meghálálni szeretettel, türelemmel, apró gesztusokkal - fogalmazott a képviselő.

- Sok mindenért lehetünk hálásak a hölgyeknek, megérdemlik a feltétlen tiszteletet és szeretetet. Könnyedséggel, derűvel végzik a napi tengernyi feladatot - ezt Kerekes-Bakró Csongor önkormányzati képviselő mondta. Hozzátette, a nők helytállnak a legkülönfélébb nehéz helyzetekben, önzetlenül segítik, támogatják partnerüket, gyermekeiket, családjukat, egymást, tágabb környezetüket. Mosolyukkal, biztató szóval szebbé, könnyebbé teszik a mindennapok nehézségeit, de szánjanak időt a feltöltődésre, kikapcsolódásra is! 

A köszöntők után Szulák Andrea, Szőlőskei Tímea és Vadász Gábor színművészek Szakíts, ha tudsz! - Szeretni bolondulásig - vidám zenés terápia címmel, a magyar könnyűzene elmúlt évtizedeinek legkedveltebb dalaival, illetve vérbő humorral, sziporkázó iróniával és időnként mégis megindító érzelmességgel megírt szövegekkel szórakoztatta a telt házas közönséget. A nőnapi ünnepséget az önkormányzat és a művelődési ház szervezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában