Veszprém Televízió

2023.04.19. 17:00

Amit a vérnyomásról tudni kell

Újabb adással jelentkezik hétfőn este a Veszprém Televízió Beszéljünk róla című műsora, amely ezúttal két témában is az egészséggel kapcsolatos fontos kérdésekre vár választ.

Napló

A közéleti magazin első részében várhatóan sokakat érdeklő kérdezz-felelek lesz a vérnyomás méréséről, a magas vérnyomás kezeléséről, gyógyszereléséről, az egészségesebb életmóddal is elérhető, normalizálható vérnyomásról. Például, hogy mikor magas, mikor alacsony, mit jelent, ha a két érték között nagy a különbég, vagy mi a teendő, ha az egyik normális érték, a másik viszont átlépi azt. Ezekre a kérdésekre is várjuk a választ Sydó Tibor kardiológus főorvostól.   

Hamarosan indul a fesztiválszezon. Ebben az időszakban különösen fontos a folyadékbevitel. Az energiaitalok túlzott fogyasztása azonban akár káros hatással  is lehet az egészségünkre. A Magyar Energiaital Szövetség főtitkára, Csibi Sándor erről is megosztja gondolatait a magazinműsor nézőivel.

Várja a nézőket a televízió képernyője elé a  hétfő esti adás szerkesztő-műsorvezetője, Donát Tamás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában