Veol podcast

2023.05.15. 11:00

Átverésből veszprémi utcai csatornából fogta a pontyot a tévés szerkesztő

Pedagógia-testnevelés, majd magyar-népművelés szakon szerzett diplomát, színész akart lenni, de a veszprémi televíziózás meghonosítása idején vált közismertté a műsor vendége, Bati János, aki a Magyar Televízió munkatársaként is dolgozott.

Komaniczki Zoltán

Bati János felidézi, a szó szoros értelmében hogyan esett be pedagógusként az első órájára az osztályterembe; mi vezetett oda, hogy magánvállalkozásban megalakította a Séd TV-t, majd a Regina Televíziót. Beszél arról, hogy 2009 és 2018 között a Balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár igazgatójaként számtalan nagy sikerű rendezvényt szervezett, és arról, milyen különbséget jelent ugyanezt Herenden megvalósítani. Összességében elmondható, hogy kitartóan ragaszkodik elképzeléseihez, mindig megharcol az igazáért, munkájában, a szórakoztatásban csak a magas minőséget tartja elfogadhatónak Bati János – akármibe belekap, megvalósítja az ötleteit.

Ez itt a VEOL Podcast Pódium 20. adása. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában