Városi díjjal ismerték el Tósoki Ginát

2023.05.29. 11:30

Sokat tesz a kádártai közösségért

Tósoki Gina vehette át a Dévai Bíró Mátyás-díjat vasárnap a településrész hagyományos rendezvényén.

Marton Attila

Tósoki Gina vette át az elismerést Brányi Máriától

Fotó: Benkő Péter

A városi közgyűlés által odaítélt elismerést a Kádártai Gyereknap és Vigasságok rendezvényen adta át Brányi Mária alpolgármester (Fidesz–KDNP). 

A méltatásban elhangzott, Kádárta városrész kulturális életének fellendítéséért, valamint a helyi közösség formálásáért és fenntartásáért, a kádártai identitás erősítéséért végzett tevékenységei elismeréseként díjazták Tósoki Ginát. A díjazott kiemelkedő szerepet tölt be a helyi közösség kulturális életében: nyolc éve tagja a Közösség Kádártáért Egyesületnek, a szervezet tevékenységében aktívan részt vesz. Részt vállal a településrész közösségi munkáiban és megszépítésében, legyen szó például parkrendezésről vagy virágültetésről, valamint mára az egyesület rendezvényeinek egyik fő szervezője is. 2018 óta ellátja a Kádártai Közösségi Ház szakmai vezetői feladatait. Tíz évig versenyszerűen táncolt, szenvedélye az autóversenyzés, testvérét navigátorként segíti. 

Sokat tesz Kádártáért az egyesület
Fotó: Benkő Péter

A díjátadó után Tósokiné Kovács Aranka, a Közösség Kádártáért Egyesület elnöke és Németh Zoltán alelnök köszöntötte a szervezet megalapításának 15. évfordulója alkalmából a szervezet alapítóit, Tavas Esztert, Tavas Vilmost, Mórocza Norbertet, Vajda Kálmánt, Wessetzky Szabolcsot és Palatin Lászlót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában