Elismerés

2023.05.16. 07:00

Tortával köszöntötték az ápolókat Ajkán

Az ápolók nemzetközi napja alkalmából egyedi készítésű tortával köszöntötték az ajkai Magyar Imre Kórházban dolgozó ápolókat.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Nagy Zoltán főigazgató köszöntőjében az ápolók kulcsfontosságú munkájáról beszélt, és úgy fogalmazott, hogy ők azok, akik végtelen türelemmel és empátiával szolgálnak nap mint nap, akik képesek embertársaik gyógyításáért minden egyebet kizárni életükből, hogy a maximumot nyújthassák azoknak, akik a legkiszolgáltatottabbak. Ők azok, akik a világ legnemesebb és leghumánusabb hivatását, az ápolást tudhatják magukénak. 

Az ápolónőt ábrázoló tortát az ajkai Marcipán cukrászda készítette Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter távollétében kitartást és jó egészséget kívánt az ajkai kórházban dolgozóknak, és levélben kifejezte nagyrabecsülését az Ajkai Magyar Imre Kórházban dolgozó ápolók iránt. Az intézménynek eljuttatott adományból egy ajkai cukrászüzem 20 darab egyedi zsúrtortát készített az ápolók napja alkalmából, melyeket a kórház fekvőbeteg-osztályain és járóbeteg-szakrendelőiben dolgozók örömmel fogyasztottak el a kórház egykori márványcsarnokában virágokkal feldíszített asztaloknál. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában