Veol podcast

2023.06.18. 16:00

Aranykorát éli a veszprémi megyei könyvtár

Nagyszabású fejlesztések valósultak meg az elmúlt időszakban a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárnál - nemrégen önkölcsönző rendszert, kölcsönző automatát alakítottak ki, kiépült az új közösségi tér, a gyermekkönyvtár, átadták a megújult dózsavárosi fiókkönyvtárat – a műsor vendége Baranyai Tamás, a könyvtár igazgatója.

Komaniczki Zoltán

A beszélgetés során hallhat róla, a mostanitól igencsak eltérő körülmények fogadták Baranyai Tamást 2019-ben, amikor megnyerte a könyvtár vezetésére kiírt pályázatot – nehéz volt elképzelni, hogy ekkora változások történnek az igazgatósága alatt. Beszél róla, hogy az első számú feladat a központi épület Iskola utca felőli oldalán álló fal állandósodott vizesedésének megszüntetése, a kihasználatlan, szintén rossz állapotban lévő helyiségek rekonstrukciója, majd megfelelő tartalommal való megtöltése volt. Nem tekinti befejezettnek a felújításokat – egyebek mellett fontos megoldandó feladat az épületek klimatizálása.

Ez itt a VEOL Podcast Pódioum 33. adása. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában