Változás

2023.06.25. 12:25

Ma szól utoljára a Méz Rádió

A 103,1 MHz-es veszprémi frekvencián hetfőtől a Sláger FM Veszprém hallható.

Cseh Zoltán

Nagy változás előtt áll a Méz Rádió, ugyanis 2023. június 26-tól az éterben egyesül a testvérmárkájával, a Sláger FM-mel és immáron új branddel és arculattal folytatja a sugárzást Veszprémtől egészen Budapestig - mondta el érdeklődésünkre Ürge Dezső, a Sláger FM-et működtető Favorit Masters Kft. ügyvezetője. 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Nemzeti Média- és Hírközlési Tanács döntése alapján legkorábban 2023. június 26-tól a Sláger Rádió tulajdonosa, a Favorit Masters Kft. sugározhat a Budapest 95,8 MHz (Sláger FM) körzeti vételkörzetű médiaszolgáltatásával történő hálózatba kapcsolódásával.

A Méz Rádió közel 12 évig járult hozzá, hogy a Veszprémben és térségében élők helyi információkkal gazdagodjanak. 

Fontos számunkra, hogy az új veszprémi rádió is képviselje azokat a helyi értékeket, amelyek miatt megkedveltek a hallgatóink - húzta alá Ürge Dezső. - Ezért Veszprém és térségében a 103.1 MHz-es frekvencián külön veszprémi hírműsorok és helyi műsorok is helyet kapnak majd - tette hozzá. Elmondta még, a húszemeletes tetején lévő stúdió a cégcsoport tulajdonában marad. 

Az elmúlt napokban - a lehetőségükhöz mérten - sorra elbúcsúztak a műsorvezetők, így valószínüleg velük már nem találkozhatunk ezen a frekvencián. Szombat délutánra a Méz Rádió Facebook-oldala is elérhetetlenné vált. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában